Cizre Dr.Selahattin CİZRELİOĞLU Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 26/10/2018

CİZRE DEVLET HASTANESİNE

HOŞGELDİNİZ

Sağlığımız hepimiz için en önemli değerdir. Hastanemiz de bu önemin bilincinde olup güler yüzlü; kalitelive güvenilir sağlık hizmeti sunmayı kendine amaç edinmiştir.

Hastanız bizim misafirimiz olup hastanemizde ziyaretçilerini kabul

etmek için değil, tedavi olmak amacıyla yatmaktadır. Bu nedenle aşağıda

belirtilen kurallara uymanız bizim için değil hastanızın sağlığı açısından

Önem taşımaktadır;

• Hastane sınırları içerisinde sigara içmek yasaktır. Sigara sağlığa

Zararlıdır, sağlığınız için lütfen sigara içmeyiniz.

• Hasta odalarını, koridorları ve tuvaletleri temiz tutunuz.
  • Hastalarımızın ziyareti tıbbi nedenlerle hekimi tarafından yasaklandıysa ziyaret konusunda ısrar edilmemesi rica edilmektedir.
  • Hasta ziyaretleri gündüz 12.00- 13.30, akşam 18.30 -21.30 saatleri arası kabul edilmektedir. Hastanızın sağlığı ve daha iyi bir hizmet vermemiz için ziyaretler, kalabalık gruplar halinde yapılmamalı, 12 yaş altı çocuklar getirilmemeli, yüksek sesle konuşulmamalı ve ziyaret kısa tutulmalıdır.
  • Hastanızın sağlığı için lütfen dışardan yemek ve canlı çiçek getirmeyiniz. Hastalarınıza zarar verebileceğinizi unutmayınız.
  • Gereksiz su ve elektrik kullanımı konusunda hassas davranınız ve çevrenizdekileri de bu konuda uyarınız. Servislerde elektrikli ısıtıcı kullanmayınız.
  • Enfeksiyon kapma riskine karşı ziyaretçilerin hastaya ait eşyaları kullanmaması, hasta yataklarına oturmaması gerekmektedir. Ziyaret öncesi ve sonrası eller yıkanmalıdır.
  • Hastalarımızın tedavi ve muayene işlemleri sırasında ziyaretçilerin odadan çıkarak hasta mahremiyetine özen göstermesi beklenmektedir.
  • Ziyarete gelirken hastaya kitap, dergi, gazete, hijyenik bakım ürünleri, çocuklara zararsız oyuncaklar dışında hediye getirilmemesi rica olunur.
  • Hastanemizde Hasta Hakları Birimi Poliklinikler zemin katta bulunmaktadır. Hasta hakları birimine 0486 617 04 10 ve dahili: 2292 telefonlarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca hastanemizle ilgili öneri ve şikâyetlerinizi kat koridorlarında bulunan öneri ve istek kutularından da bizlere ulaştırabilirsiniz. Katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.