AK Parti Şırnak Milletvekili Sn. Arslan TATAR'ın, İlçe Devlet Hastanemize Ziyareti.
10 Ağustos 2023

AK Parti Şırnak Milletvekili Sn. Arslan Tatar ve beraberindeki heyet, hastanemizde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Şırnak Milletvekili Sn. Arslan Tatar’a; Başhekimimiz Uzm. Dr. İsmail Çağrı Özütok, İdari ve Mali İşler Müdürü Sabğatullah Anmal, Hastane yöneticileri ve AK Parti Cizre İlçe Başkanı Akif Özalp, İdil İlçe Başkanı Murat Ay ile diğer ilçe yönetimi eşlik etti.

12.jpg

Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Tatar, hekimlerimizin teşhisleri, tedavileri ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları, etkili uygulamaları ile hastalarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

10.jpg

15.jpg

Ziyarette Milletvekili Tatar ayrıca, yakın zamanda hizmete açılması planlanan 3. Basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ile yapımı büyük oranda tamamlanan Yeni Acil Servis inşaat alanını da gezerek Başhekim Özütok ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

3.jpg

4.jpg

Hastane ziyareti sonrasında Başhekim Uzm. Dr. İsmail Çağrı Özütok ve Hastane yönetimi, Ak Parti Şırnak Milletvekili Sn.Arslan Tatar ve beraberindeki parti yöneticilerini, Başhekimlik makamında ağırlayarak, kendilerine acil, poliklinik, yataklı servis, yoğun bakım gibi genel hastane hizmetleri hakkında bilgilendirme yaparak hastanemizde olması gereken eksik hekim branşları ve hastane cihaz, bilişim, teknik altyapısı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

5.jpg