20 Ekim 2023

Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılaşan Cizre Devlet Hastanesi futbol takımımız, oyuncularımızın gayreti ile finale yükseldi.
Cizre Kaymakamlığı himayelerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kurumlararası Spor Turnuvası"nda, Cizre Devlet Hastanesi futbol takımımız, ikinci karşılaşmada Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü ile oynadı.
Her iki takımın üstün gelme gayreti ile centilmence oynadığı ve kıran kırana geçen müsabakada maç, Hastanemiz futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi.
Şampiyonluğa giden yolda üstün gayret gösteren oyuncularımızı bir kez daha tebrik eder, Cizre Kaymakamı Sayın Nazlı DEMİR nezdinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
CDH FİNALDE .jpg