Hastanemizde 20 yıl hizmet yapan Ali SARIKAYA`yı uğurladık!
05 Temmuz 2022

ali sarikaya.jpg

2002 Yılında Cizre Devlet Hastanesinde Sağlık Çalışanı olarak göreve başlayan ve görev yaptığı süre zarfından hemşirelikten, ambulans şoförlüğüne ve diğer birçok birimde vermiş olduğu başarılı hizmetinden dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından Yılın Hemşiresi seçildi. Sarıkaya,görev süresi boyunca vermiş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı Hastane idaresi ve hayat arkadaşı Özlem Sarıkaya tarafından Plaketle ödüllendirilip, coşku içerisinde yeni görev yerine uğurlandı.

Şırnak’ın Cizre İlçesi Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde 20 Yıl hizmet yapan ve 2016 yılında yılın Hemşiresi seçilen sağlık çalışanı Ali Sarıkaya,yeni görev yerine coşku ile uğurlandı.

20 Yıllık Cizre Macerası sona eren ve tayini Ankara’ya çıkan Sağlık çalışanı Ali Sarıkaya için Cizre Devlet Hastanesinde bir veda programı düzenlendi. Programa Başhekim Yardımcıları Op.Dr.Serdar Monis ve Dr. Ünal ÖZALP, İdari ve Mali İşler Müdürü Sabgatullah Anmal, Müdür Yardımcıları Kadir Demir, Ömer Elçioğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Sorumlusu Sevda Turan, Sağlık çalışanları ve hastane çalışanları katıldı.