İLÇE KAYMAKAMI DEMİR, CİZRE DEVLET HASTANESİ'NE ZİYARETTE BULUNDU.
10 Kasım 2022

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden ve denetimlerde bulunan Cizre Kaymakamı Sn. Nazlı DEMİR, 08.11.2022 tarihinde Cizre Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Sn. Nazlı DEMİR'e, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Çağrı ÖZÜTOK'un sunduğu tüm birimlere yönelik bilgilendirme sunumu ile başlayan hastane ziyareti, Kaymakam DEMİR'in hastane poliklinikleri ve yataklı servisleri ile diğer birimler ve alanları incelemesi şeklinde devam etti.

Çevre düzenleme çalışmaları, plan ve projeler ile genel hastane düzeni hakkında bilgi alan ve çeşitli yeni önerilerde bulunan Kaymakam DEMİR, hastanenin poliklinik, yataklı servis ve diğer tüm birimlerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledi, şifa dileklerinde bulundu. Vatandaşlarımız, hastalarımız ve hasta yakınlarımız kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan Kaymakam DEMİR'e talep ve temennilerde bulundular, ziyareti için teşekkürlerini ilettiler.

Devletimizin önemli bir yatırımı pozisyonunda olan ve ilçemize en büyük sağlık hizmeti sunumunu gerçekleştiren, imkanlar dahilinde vatandaşımızın her türlü sağlık ihtiyacına yerinde cevap vermeye çalışan hastanemizde, Cizre Kaymakamı Sn. Nazlı DEMİR, "Hastanemizin güler yüzle bilgi ve tecrübelerini paylaşan doktorlarına ve tüm sağlık çalışanlarına yoğun emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, hastalarımıza şifalar diliyorum. Sağlık alanında da kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz." dedi.